Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Motorce za zaden brisac i letva za volan za PUNTO1

Број на оглас: 34672 | Објавен на: 08.02.2023 во 21:02


ЦЕНА: 400 MKD


Опис

Prodavam motorce za zaden brisac 400 denari za PUNTO 1 i letva za volan 1500 denari


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Автоделови и Опрема

КОНТАКТ

Име:
anonimus
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова