loading...

Мапи за GARMIN навигации

Број на оглас: 9248 | Објавен на: 15.09.2021 во 12:27


ЦЕНА: По договор


Опис

mapizagps брз и професионален сервис за навигации ви нуди:

Инсталација на најнови мапи за сите видови на автомобилски и камионски GARMIN навигации.
Инсталација на најнов софтвер за сите видови на автомобилски и камионски GARMIN навигации.
Навигацијата за камиони е со внесување на параметри како што е висина, ширина, тежина, број на оски и АДР.

Со инсталација на најновите мапи на вишиот Garmin уред добивате бесплатно ажурирање (update) на брзински камери (радари).
Најновите мапи ги имаат точките од интерес POI, со кој може, во секој момент да дојдете до информации за: бензински пумпи, аеродроми, железнички станици, пристаништа, болници, маркети и многу други категории.

Повеќе информации на www.facebook.com/mapizagps
Контакт: 078/475-662 и 075/311-828
Работиме секој ден од ⌚️ 10:00 до 19:00 ⌚️.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Автоделови и Опрема

КОНТАКТ

Име:
mapizagps
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk