loading...

НАВИГАЦИЈА за мобилен телефон и таблет!

Број на оглас: 4987 | Објавен на: 15.09.2021 во 12:27


ЦЕНА: 1 По договор


Опис

Доколку сакате да стигнете безбедно и сигурно на Вашата посакувана дестинација тогаш сте на вистинското место.
mapizagps ќе го претвори вашиот мобилен телефон или таблет во моќна навигација!

Веќе не Ви е потребно интернет конекција за да ја користите навигацијата на вашиот уред, таа работи целосно без интернет.
Најновиот навигациски софтвер освен опцијата за автомобили и пешаци, има опција за камиони и автобуси. Во него се внесуваат сите параметри како што се: висина, должина, ширина, тежина, број на оски.

Имаме детални мапи за Европа и целиот свет.

Повеќе информации на www.facebook.com/mapizagps
Контакт: 078/475-662 и 075/311-828
Работиме секој ден од 10:00 до 19:00.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Мобилни телефони Таблети

КОНТАКТ

Име:
mapizagps
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова