loading...

Projector

Број на оглас: 5670 | Објавен на: 15.10.2021 во 22:19


ЦЕНА: 3500 MKD


Опис

Se prodava nov projector, marka: RUS 8 mm, proizveden vo 1977 godina.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Колекционерски предмети

КОНТАКТ

Име:
tino
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обноваhttps://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk