Pazar5 Бесплатен огласник
Prodavam jambolii

Број на оглас: 5676 | Објавен на: 06.02.2023 во 11:12


ЦЕНА: 1200 MKD


Опис

Prodavam dve novi jambolii,racno tkaeni, ednata portokalova drugata bela, novi dosta kvalitetni so dimenzii 2,1m x 1,6m,1000 denari parce.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Мебел Инвентар и Уредување

КОНТАКТ

Име:
tino
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова