Pazar5 Бесплатен огласник
Мапи за GARMIN навигации

Број на оглас: 4966 | Објавен на: 22.05.2024 во 03:36


ЦЕНА: 1 По договор


Опис

Доколку сакате Вашата GARMIN навигација да ве однесе безбедно и сигурно до Вашата посакувана дестинација, тогаш сте на вистинското место. mapizagps ви нуди најнови најнови мапи и софтвер за вашата GARMIN навигација.
Најновите мапи ги имаат точките од интерес, со кој може, во секој момент да дојдете до информации за: бензински пумпи, аеродроми, железнички станици, пристаништа, болници, маркети и многу други категории.

Имаме мапи и за автомобилска и за камионска GARMIN навигација.

Повеќе информации на www.facebook.com/mapizagps
Контакт: 078/475-662
Работиме секој ден од 09:00 до 19:00.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
ТВ Фотоапарати ДВД GPS-Уреди

КОНТАКТ

Име:
mapizagps
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова