loading...

НАВИГАЦИЈА за МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН и ТАБЛЕТ !

Број на оглас: 4963 | Објавен на: 15.09.2021 во 12:27


ЦЕНА: 1 По договор


Опис

Инсталација на професионална навигација која работи целосно без интернет, за мобилни телефони и таблети. Навигацискиот софтвер има опција за автомобили, пешаци, автобуси и камиони. Подесувањето за камион и автобус е со сите параметри како што се: висина, должина, ширина, тежина, број на оски и АДР.
Доколку со камионот или автобусот се наоѓате во забрана, софтверот ве известува за истото и ви барала алтернативна рута.
Јазикот може да биде на македонски, албански, српски, англиски и.т.н.
НАПОМЕНА: Софтверот работи целосно без користење на интернет !!


- mapizagps исто така врши инсталација на најновите мапи и софтвер за GPS навигации од брендовите на GARMIN, Pioneer, Terrabyte, Navigon, Becker, North Cross, Prestigio, GoClever, Manta, BlueBerry, Blaupunkt и сите други кинески навигации.

За сите видови навигации нудиме инсталација на специјализиран автомобилски, камионски и автобуски софтвер со подесување на висина, должина, ширина, тежина, број на оски и АДР. Јазикот може да биде на македонски, албански, српски, англиски и.т.н.

Повеќе информации на www.facebook.com/mapizagps
Локација: населба Аеродром, Скопје
Контакт:


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Автоделови и Опрема

КОНТАКТ

Име:
mapizagps
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk