Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Се продава стара куќа на одлична локација

Број на оглас: 33799 | Објавен на: 26.05.2022 во 22:13


ЦЕНА: 65000 €


Опис

Се продава стара куќа на одлична локација во Влашка Мала - Охрид. Куќата е 75м2 во основа со моментална катност П+1 односно вкупно 150м2.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Куќи Вили
Површина:
150
Катови:
2
Тип:
Продавање

КОНТАКТ

Име:
Nikola Mitreski
Град:
Охрид
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова