Pazar5 Бесплатен огласникloading...

ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО СКОПЈЕ

Број на оглас: 33306 | Објавен на: 30.09.2022 во 08:22


ЦЕНА: 799500 MKD


Опис

Деловен Простор запишан на ИЛ 23143 за КО Сингелиќ 1, во вкупна површина од 16 m² на адреса Маџари бр. 58 .
Сите објекти во понудата се во сопственост на Банката. Банката нуди можност за кредитирање на заинтересираните купувачи согласно постоечките кредитни услови на банката, ДДВ, данок на промет на недвижности како и сите други трошоци околу преносот на сопственоста паѓаат на товар на купувачот.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Деловен простор.(Дуќан)

КОНТАКТ

Име:
ТТК БАНКА АД Скопје
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова