Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Merac na puls

Број на оглас: 33663 | Објавен на: 04.10.2022 во 09:57


ЦЕНА: 499 MKD


Опис

Se prodavaat 2 novi meraci na puls i saturacija, 499 denari parce.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Медицина Опрема Лекови

КОНТАКТ

Име:
valentin alcev
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова