Pazar5 Бесплатен огласникloading...

ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО КУМАНОВО

Број на оглас: 33307 | Објавен на: 30.09.2022 во 08:22


ЦЕНА: 3660920 MKD


Опис

Деловен Простор запишан на ИЛ 71110 КО Куманово, во вкупна површина од 65 m² на адреса ул. Гоце Делчев во комплекс Гарнизон во центарот на Градот.
Сите објекти во понудата се во сопственост на Банката. Банката нуди можност за кредитирање на заинтересираните купувачи согласно постоечките кредитни услови на банката, ДДВ, данок на промет на недвижности како и сите други трошоци околу преносот на сопственоста паѓаат на товар на купувачот.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Деловен простор.(Дуќан)

КОНТАКТ

Име:
ТТК БАНКА АД Скопје
Град:
Куманово
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова