loading...

ISPRAVEN PC 3.0 Mhz soliden za rabota

Број на оглас: 30532 | Објавен на: 10.05.2021 во 20:10


ЦЕНА: 2200 MKD


Опис

ISPRAVEN PC 3.0 Mhz soliden za rabota, 2Gb RAM,250 GB hard disk, DVD Rom instaliran Win 7ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Компјутери (Комплет)

КОНТАКТ

Име:
anonimus
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk