Pazar5 Бесплатен огласник
Seeking Online Performers

Број на оглас: 7162 | Објавен на: 16.08.2016 во 21:25


ЦЕНА: По договор


Опис

MAK KANDI seeks English-speaking online adult entertainers.

We seek performers of all shapes and sizes who are confident and have an awesome attitude!

Performers will stream via webcamera and will eventually be able to set higher rates for their shows. Show rates start from 40 MKD per minute.

For more information visit http://goo.gl/S2gVFX


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
MAK KANDI
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова