Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Tava bakarna

Број на оглас: 35429 | Објавен на: 22.05.2024 во 01:59


ЦЕНА: 150 €


Опис

Se prodava tava bakarna kalaisana, sobira do 100 kg piperki, ovosje, itn.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Мебел Инвентар и Уредување

КОНТАКТ

Име:
valentin alcev
Град:
Велес
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова