Pazar5 Бесплатен огласник
Guma 195-60-15 od rezerva edna

Број на оглас: 35349 | Објавен на: 22.05.2024 во 04:31


ЦЕНА: 600 MKD


Опис

Gumi 195-60-15 i 205/60-15 od rezervi po edna Nexen winter 205/60-15 800 denari; i Firestone 195-60-15 600 denari


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Автоделови и Опрема

КОНТАКТ

Име:
anonimus
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова