Pazar5 Бесплатен огласник
Машина„ALTUS“( БЕКО) со проблем лагер на бубањ

Број на оглас: 34841 | Објавен на: 23.03.2023 во 19:12


ЦЕНА: 3500 MKD


Опис

Машина„ALTUS“( БЕКО) 5 КГ со проблем лагер на бубањ. На полна машина почнува да се слуша лагерот. Инаку машината е без никакво оштетување( гребаница или рѓа) и е многу сочувана.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Бела техника и Апарати за домаќинство

КОНТАКТ

Име:
anonimus
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова