Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Сочувана Влезна Блиндор врата со лево отварање

Број на оглас: 34840 | Објавен на: 23.03.2023 во 19:12


ЦЕНА: 6000 MKD


Опис

Сочувана Влезна Блиндор врата со лево отварање
( Гледано од пред вратата се отвара од лево кон десно)


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Градежни материјали

КОНТАКТ

Име:
anonimus
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова