Pazar5 Бесплатен огласник
ISPRAVEN PC 3.0 Mhz soliden za rabota

Број на оглас: 34669 | Објавен на: 08.02.2023 во 21:02


ЦЕНА: 2200 MKD


Опис

ISPRAVEN PC 3.0 Mhz soliden za rabota, 2Gb RAM,250 GB hard disk, DVD Rom instaliran Win 7


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Компјутери (Комплет)

КОНТАКТ

Име:
anonimus
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова