Pazar5 Бесплатен огласникloading...

ДЕЛОВНИ ОБЈЕКТИ СО СИЛОСИ ВО КУМАНОВО

Број на оглас: 34369 | Објавен на: 08.02.2023 во 08:51


ЦЕНА: 19589200 MKD


Опис

Деловни објекти + 3 Силоси запишан на ИЛ 1201 за КО Биљановце - ВОНГРАД во вкупна површина од 1247 m² на адреса Голема Страна во Куманово.
Сите објекти во понудата се во сопственост на Банката. Банката нуди можност за кредитирање на заинтересираните купувачи согласно постоечките кредитни услови на банката, ДДВ, данок на промет на недвижности како и сите други трошоци околу преносот на сопственоста паѓаат на товар на купувачот.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Деловен простор.(Дуќан)

КОНТАКТ

Име:
ТТК БАНКА АД Скопје
Град:
Куманово
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова