Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Ловечка пушка

Број на оглас: 33582 | Објавен на: 03.04.2022 во 20:35


ЦЕНА: 200 €


Опис

Се продава ловечка пушка во одлична состојба


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Спортска опрема и Природни активности

КОНТАКТ

Име:
Toni
Град:
Неготино
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова