Pazar5 Бесплатен огласникloading...

ДЕЛОВЕН ПРОСТОР НА УЛ. ИЛИНДЕНСКА ГТЦ

Број на оглас: 33099 | Објавен на: 30.09.2022 во 08:22


ЦЕНА: 3939380 MKD


Опис

Деловен Простор - запишан на ИЛ 30531 КО ТЕТОВО - 3, во вкупна површина од 38 m² на адреса ул. Илинденска ГТЦ.
Сите објекти во понудата се во сопственост на Банката. Банката нуди можност за кредитирање на заинтересираните купувачи согласно постоечките кредитни услови на банката, ДДВ, данок на промет на недвижности како и сите други трошоци околу преносот на сопственоста паѓаат на товар на купувачот.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Деловен простор.(Дуќан)

КОНТАКТ

Име:
ТТК БАНКА АД Скопје
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова