loading...

SKUTER RE,VOLT RS1 50k 4t 3900km KUPEN 2020g.

Број на оглас: 33063 | Објавен на: 26.11.2021 во 16:32


ЦЕНА: 700 €


Опис

SOCUVAN KAKO NOV SKUTER RE,VOLT RS-1 50k. 4t. RETRO.....so 4000km....KUPEN 2020g. PROIZV. 2018g.....OSIGURAN....1-BOJA....SE FUNKCIONALNO.......078/272.333ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Мопеди (под 50cc)

КОНТАКТ

Име:
zoran stojanovski
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обноваhttps://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk