loading...

УПРАВНА ЗГРАДА ВО БИТОЛА

Број на оглас: 33036 | Објавен на: 25.11.2021 во 15:40


ЦЕНА: 10752600 MKD


Опис

Деловен Простор - управна зграда (поранешно ЖИТО БИТОЛА АД БИТОЛА во стечај) запишан на ИЛ 62005 КО Битола 5, во вкупна површина од 542 m² на адреса ул. Индрустриска ББ
Сите објекти во понудата се во сопственост на Банката. Банката нуди можност за кредитирање на заинтересираните купувачи согласно постоечките кредитни услови на банката, ДДВ, данок на промет на недвижности како и сите други трошоци околу преносот на сопственоста паѓаат на товар на купувачот.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Деловен простор.(Дуќан)

КОНТАКТ

Име:
ТТК БАНКА АД Скопје
Град:
Битола
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk