Pazar5 Бесплатен огласникloading...

ISPRAVEN PC 3.0 Mhz soliden za rabota

Број на оглас: 33014 | Објавен на: 04.10.2022 во 12:10


ЦЕНА: 2200 MKD


Опис

ISPRAVEN PC 3.0 Mhz soliden za rabota, 2Gb RAM,250 GB hard disk, DVD Rom instaliran Win 7


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Компјутери (Комплет)

КОНТАКТ

Име:
Anonimus
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова