loading...

SKUTER REVOLT RS1 50k 4t KAKO NOV KUPEN 2020g.

Број на оглас: 32956 | Објавен на: 15.10.2021 во 18:05


ЦЕНА: 750 €


Опис

SOCUVAN KAKO NOV SKUTER RE,VOLT RS-1 50k. 4t. RETRO.....KUPEN 2020g. PROIZV. 2018g.....OSIGURAN....1-BOJA....SE FUNKCIONALNO.......078/272.333ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Мопеди (под 50cc)

КОНТАКТ

Име:
zoran stojanovski
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова