loading...

Нива

Број на оглас: 32511 | Објавен на: 27.07.2021 во 11:45


ЦЕНА: 1600 €


Опис

Оризна нива класа 1, Број катарската парцела 2803.
Во местото Криволица село Тркање.
Површина: 1648 м2.

*Може и за замена со Крска нива или слично со истата парична вредност.
ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Плацови Ниви и фарми

КОНТАКТ

Име:
Ljupco
Град:
Кочани
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова