Pazar5 Бесплатен огласник
Градежна фирма има потреба од работници

Број на оглас: 32448 | Објавен на: 17.06.2021 во 15:50


ЦЕНА: По договор


Опис

Градежна фирна има потреба од градежни работници: бравари, лимари, заварувачи, бравар монтер, монтер на алуминиумска стаклена фасада и алубонд фасада и општи работници


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Aleksandar Jovanovski
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова