loading...

Masina, Niska magla  za  tango vo oblaci

Број на оглас: 32393 | Објавен на: 08.06.2021 во 00:43


ЦЕНА: По договор


Опис

Направете ја вашата свадба посебна. Тимот на Свадбени облаци е тука за да се погрижи за танго во облаци. Закажете го вашиот термин навреме!


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Услуги

КОНТАКТ

Име:
Hristijan
Град:
Прилеп
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk