loading...

Продавам пантолони,кошули,џемпери и маици

Број на оглас: 32262 | Објавен на: 22.01.2022 во 11:55


ЦЕНА: 100 MKD


Опис

Продавам пантолони,кошули,џемпери и маици о тоа 55 пара пантолони,8 кошули бели,5 џемпери во V и 23 поло маици се по 100 денари парче или за цела количина за 9000,оо денари


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Облека Обувки Накит

КОНТАКТ

Име:
anonimus
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk