loading...

Se prodava nivi

Број на оглас: 32145 | Објавен на: 22.04.2021 во 05:30


ЦЕНА: По договор


Опис

Se prodavat nivi vo selo cresevo od 1000m2 i 1500m2 cena po dogovor


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Плацови Ниви и фарми

КОНТАКТ

Име:
Elena ilievska
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk