Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Преведувач - Превод од бугарски на македонски јази

Број на оглас: 32117 | Објавен на: 19.04.2021 во 01:18


ЦЕНА: 1 MKD


Опис

Судски преведувач врши превод од бугарски на македонски јазик и обратно.
Вклучена лектура и заверка со печат.
Гаранција за квалитет.

Јавете се на телефон : 071 277 738#sudskiprevod #sudskipreveduvac #sudskiprevodbugarskijazik #ovlastensudskipreveduvac #bugarskijazik #prevodi #ovlastensudskiprevod #postojansudskipreveduvac #судскипревод #судскипреведувач #судскипреводбугарскијазик #овластенсудскипреведувач #бугарскијазик #преводи #овластенсудскипревод #постојансудскипреведувач


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Превод
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова