loading...

Dell Alienware ORM4CG cpu water cooler Socket B

Број на оглас: 31561 | Објавен на: 10.05.2021 во 20:10


ЦЕНА: 2500 MKD


Опис

Vodeno ladenje za procesor za dell Alienver socket B ( 1366)


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Делови за Компјутери и додатоци

КОНТАКТ

Име:
Viktor Mircevski
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова