loading...

Intel® Core™ i7-920 Processor (8M Cache, 2.66 GHz,

Број на оглас: 31560 | Објавен на: 10.05.2021 во 20:10


ЦЕНА: 3200 MKD


Опис

Prodavam procesor Intel® Core™ i7-920 Processor (8M Cache, 2.66 GHz, 4.80 GT/s Intel® QPI) LGA 1366 ispraven


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Делови за Компјутери и додатоци

КОНТАКТ

Име:
Viktor Mircevski
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk