loading...

CRT monitor MAG 17" InnoVision 786PF - во одлична

Број на оглас: 31461 | Објавен на: 21.06.2021 во 20:46


ЦЕНА: 1100 MKD


Опис

CRT monitor MAG 17" InnoVision 786PF - во одлична состојба.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Делови за Компјутери и додатоци

КОНТАКТ

Име:
Dimitar
Град:
Прилеп
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова