loading...

Toshiba 2,5

Број на оглас: 30629 | Објавен на: 10.05.2021 во 20:10


ЦЕНА: 1800 MKD


Опис

Mnogu malku koristen na domasen laptop Asus
ispravna sostojba cena 1800 denari
Brand: Toshiba
Model: MQ04ABF100
2.5“ 1TB / 1000GB Sata Internal hard drive, 5400 Rpm, 128MB, 7mm thickness, 6 Gbit/s.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Делови за Компјутери и додатоци

КОНТАКТ

Име:
anonimus
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk