loading...

Razni Dalecinski za TV i za Klimi

Број на оглас: 30182 | Објавен на: 10.05.2021 во 20:10


ЦЕНА: 300 MKD


Опис

Dalecinski za TV i Klima uredi (Samo tie sto se na slika) po 300 denari parce


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Бела техника и Апарати за домаќинство

КОНТАКТ

Име:
anonimus
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова