Pazar5 Бесплатен огласникloading...

СОБИ

Број на оглас: 28834 | Објавен на: 27.11.2020 во 13:19


ЦЕНА: 3000 MKD


Опис

Се издаваат соби за студентки на посебен спрат во куќа, со посебен влез, посебна кујна и купатилo близу до центар.
(креветите ке се заменат со нови)
Контакт 078 396 236
ул.Киро Ристов 21
(ул.Косовска 123)


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Соби
Површина:
Катови:
Тип:
Изнајмување

КОНТАКТ

Име:
Рада
Град:
Штип
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова