Pazar5 Бесплатен огласник
Klip za Piaggio Zip

Број на оглас: 35353 | Објавен на: 02.12.2023 во 14:48


ЦЕНА: 500 MKD


Опис

Nov klip za Pjagio ZIP 50 standard(37,5) bez kariki i bolcna so lagerce


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Делови за мотори мопеди и Опрема

КОНТАКТ

Име:
anonimus
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова