Pazar5 Бесплатен огласник
Матични плочи MSI i GIGABYTE so procesori i ram

Број на оглас: 34839 | Објавен на: 02.12.2023 во 14:46


ЦЕНА: 1000 MKD


Опис

Матични плочи MSI i GIGABYTE исправни по цена од 1000 денари за една so p[rrocesori i ram


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Делови за Компјутери и додатоци

КОНТАКТ

Име:
anonimus
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова