Pazar5 Бесплатен огласник
Retrovizori bez greaci postar tip za kombe ili kam

Број на оглас: 34670 | Објавен на: 23.09.2023 во 03:22


ЦЕНА: 600 MKD


Опис

Retrovizori za kamion ili kombe bez greaci postar tip tri razlicni dimenzii po 600 denari parce
Dimenzii:
40x18
34x16 (napuknato staklo)
28x16


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Автоделови и Опрема

КОНТАКТ

Име:
anonimus
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова