Pazar5 Бесплатен огласникloading...

ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО ГЕВГЕЛИЈА

Број на оглас: 33311 | Објавен на: 30.09.2022 во 08:22


ЦЕНА: 1925560 MKD


Опис

Два Деловни простории во Гевгелија и тоа едниот деловен простор со површина од 24 м2 на втори кат, и вториот деловен простор во површина од 77 м2 на трети кат опишани на ИЛ 100961 за КО Гевгелија.
Сите објекти во понудата се во сопственост на Банката. Банката нуди можност за кредитирање на заинтересираните купувачи согласно постоечките кредитни услови на банката, ДДВ, данок на промет на недвижности како и сите други трошоци околу преносот на сопственоста паѓаат на товар на купувачот.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Деловен простор.(Дуќан)

КОНТАКТ

Име:
ТТК БАНКА АД Скопје
Град:
Гевгелија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова