loading...

Prodavam Luster za Trpezarija KOMBINACIJA MEDIJAPA

Број на оглас: 32266 | Објавен на: 22.01.2022 во 11:55


ЦЕНА: 1500 MKD


Опис

PRODAVAM LUSTER ZA TRPEZARIJA KOMBINACIJA MEDIJAPAN,METAL I STAKLO CENA 1500 DENARI


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Мебел Инвентар и Уредување

КОНТАКТ

Име:
anonimus
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk