loading...

Потребни се молери за регион Охрид и Кавадарци

Број на оглас: 30893 | Објавен на: 12.10.2020 во 20:58


ЦЕНА: По договор


Опис

Потребни се молери за работа на m2 / m1 ...
Регион Кавадарци (Молерисување на надворешна фасада)...
Регион Охрид ( Молери за крпење на шпалетни околу прозорци)
Информации на 070965396 Бобан


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
АМТ Системи
Град:
Кавадарци
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk