loading...

RAM memorija Patriot 512MB DDR PC400

Број на оглас: 31460 | Објавен на: 21.06.2021 во 20:45


ЦЕНА: 500 MKD


Опис

Се продава RAM меморија Patriot 512MB DDR PC400.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Делови за Компјутери и додатоци

КОНТАКТ

Име:
Dimitar
Град:
Прилеп
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk