loading...

ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО СКОПЈЕ

Број на оглас: 31154 | Објавен на: 11.06.2021 во 20:18


ЦЕНА: 799500 MKD


Опис

Деловен Простор запишан на ИЛ 23143 за КО Сингелиќ 1, во вкупна површина од 16 m² на адреса Маџари бр. 58 .
Сите објекти во понудата се во сопственост на Банката. Банката нуди можност за кредитирање на заинтересираните купувачи согласно постоечките кредитни услови на банката, ДДВ, данок на промет на недвижности како и сите други трошоци околу преносот на сопственоста паѓаат на товар на купувачот.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Деловен простор.(Дуќан)

КОНТАКТ

Име:
ТТК БАНКА АД Скопје
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk