Pazar5 Бесплатен огласникloading...

HD 250 , 500 GB TOSHIBA ,WD 3TB i TOSHIBA 4TB

Број на оглас: 34681 | Објавен на: 08.02.2023 во 21:03


ЦЕНА: 3200 MKD


Опис

Hard diskovi 250 GB 600 denari , 500 GB TOSHIBA 800 denari , WD PURPLE 3 TB koristeni , provereni bez bed sectori 3200 denari za eden i TOSHIBA 4 TB ispraven, proveren bez bed sektori 4200 denari


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Делови за Компјутери и додатоци

КОНТАКТ

Име:
anonimus
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова