loading...

Оризна нива

Број на оглас: 32599 | Објавен на: 20.07.2021 во 13:19


ЦЕНА: По договор


Опис

Оризна нива класа 1, Број катарската парцела 1751.
Во местото Бара село Тркање.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Плацови Ниви и фарми

КОНТАКТ

Име:
Борис и Љупчо
Град:
Кочани
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk