loading...

straf za stega spojka zapka zabici ates novi

Број на оглас: 30675 | Објавен на: 05.05.2021 во 09:38


ЦЕНА: 25 MKD


Опис

..Наше Лично Производство и Продажба прва рака на.....Достава Веднаш.....А - Тестирани производи

1. ПРОИЗВОДИ ЗА ГРАДЕЖНИШТВО
Жабици за скеле стабилни и вртливи, со и без Т-штрафови,
Кајли за шеловање на оплати,
Натезни глави за во градежништвото,
Продолжетоци за скеле, Наставци
Коцки (калупи) за испитување на бетон.
Т-штрафови за жабици за скелеОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
PRIMAT DOOEL STIP
Град:
Штип
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk