Pazar5 Бесплатен огласник
Prodavam Microsoft Lumia 535 Dual Sim

Број на оглас: 7125 | Објавен на: 15.08.2016 во 10:48


ЦЕНА: 6000 MKD


Опис

Telefonot go kupiv od Ledikom pred edna godina, jas sum prv gazda i nema nitu edna grebnatinka.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Мобилни телефони Таблети

КОНТАКТ

Име:
Martin
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова