Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Механичар за тешки товарни возила

Број на оглас: 6717 | Објавен на: 28.07.2016 во 11:05


ЦЕНА: По договор


Опис

Се бара МЕХАНИЧАР ЗА ТЕШКИ ТОВАРНИ ВОЗИЛА, со работно искуство.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Автоделови и Опрема

КОНТАКТ

Име:
Mimoza
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова